Робота пришкільного табору "Барвінок"

Робота пришкільного табору "Барвінок"

Літо – це найулюбленіша пора  для дітлахів. Закінчився навчальний рік, і розпочалася пора для веселощів та розваг. На базі Миколаївського НВК у 2018 році для учнів  організовано  роботу пришкільного табору відпочинку.

Вихователі створили  реальні умови для збереження і зміцнення здоров’я дітей, щоб кожна дитина повірила в свої сили і знала, що її здоров’я в її руках. У таборі перебували 60 школярів з 1-6 класів. Серед них діти пільгових категорій. Організовано 2-х разове харчування, вартістю 30 грн., з яких 18 грн – бюджетні кошти. Меню було різноманітне, воно раціонально збалансоване, містило свіжі овочі та фрукти.

Для дітей проводилися тематичні дні: день квітів, день туриста, день індіанців та ін, а найбільше їм запам’яталася участь у грі-квесті, де школярам довелося виконувати різні спортивні та інтелектуальні завдання.

Цікаво пройшла табірна зміна. Яскравими та пізнавальними були подорожі до дитячого парку «Казка», до страусиної ферми та Будинку культури «Хімік», де кожен зміг почерпнути для себе багато цікавого та корисного. 

Дуже яскравим вийшло свято “День захисту дітей”. Дітлахи взяли участь у заході «Дитинства чисте джерело», показали свою спортивну майстерність у змаганнях, присвячених Олімпійському дню. 

Неозброєним оком видно, що багато дітей здружилися, навчилися доцільно проводити час відпочинку, спостерігати і досліджувати природу рідного краю, дбайливо ставитися до свого життя і здоров’я. А це обов’язково знадобиться їм у подальшому житті. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *