Інформаційно-профілактичний захід «День з поліцейським та рятівником»

Інформаційно-профілактичний захід «День з поліцейським та рятівником»

15 вересня 2021 року рятувальники спільно з представниками Національної поліції України та педагогами Миколаївського навчально-виховного комплексу провели інформаційно-профілактичний захід «День з поліцейським та рятівником».
Захід складався з трьох частин, однією з якої організована «навчальна тривога», під час якої була проведена евакуація школярів.
Другою частиною заходу став виступ рятувальників перед учнями на теми щодо правил пожежної безпеки в побуті та правил поведінки з вибухонебезпечними предметами. Для дітей рятувальники провели лекцію, під час якої нагадали правила безпеки життєдіяльності. Школярі зустріли представників пожежно-рятувальної служби з неабияким захватом та зацікавленістю, а ті в свою чергу, аби бесіда була дружньою та змістовною, розповіли чим займаються рятувальники, на які надзвичайні події виїжджають, та яке спецобладнання застосовують у своїй роботі.
Третьою частиною заходу стало ознайомлення учнів з роботою вогнегасника, за допомогою якого старшокласники ліквідували умовну пожежу, та змогли відчути себе справжніми рятувальниками.
Як стверджують педагоги такі заходи є вкрай важливими оскільки інформація, яку отримують діти зараз в подальшому може зберегти їм життя. Зустріч подарувала всім позитивні емоції та незабутні враження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *